Datoer og tidspunkter

Konfirmationsdatoer

Vi vil gerne give alle konfirmander og deres familier besked om konfirmationsdatoer så tidligt som muligt. Da Skibet Skole jævnligt slår klasser sammen og flytter elever, tager vi ved indskrivningen udgangspunkt i de oprindelige klasseinddelinger, som skete, dengang børnene blev indskrevet på Skibet skole. Det betyder, at I allerede, når jeres barn bliver indskrevet på skolen, ved, hvornår han/hun skal konfirmeres.

Vi følger med andre ord følgende rytme hvert år, idet der dog i forbindelse med tilmelding til konfirmandforberedelse i juni er mulighed for indbyrdes at bytte datoer og tidspunkter:

Alle elever, som oprindeligt blev indskrevet i 0.A på Skibet Skole, konfirmeres St. Bededag, det år de går i 7. klasse.

Alle elever, som oprindeligt blev indskrevet i 0.B på Skibet Skole, konfirmeres lørdagen efter St. Bededag, det år de går i 7. klasse.

Alle elever, som oprindeligt blev indskrevet i 0.C på Skibet Skole, konfirmeres søndagen efter St. Bededag, det år de går i 7. klasse.

Centerelever fra Skibet Skole konfirmeres hvert år lørdagen før St. Bededag. Deltagelsen i konfirmandforberedelse for centerkonfirmander planlægges individuelt for den enkelte elev i samarbejde med forældrene og centerafdelingen.

2019:

Lørdag den 11. maj (kun centerkonfirmander)

Bededag 17. maj

Lørdag den 18. maj

2020:

Lørdag den 2. maj (kun centerkonfirmander)

Bededag 8. maj

Lørdag den 9. maj

Søndag den 10. maj

2021:

Lørdag den 24. april (kun centerkonfirmander)

Bededag 30. april

Lørdag den 1. maj

Søndag den 2. maj

Klokkeslæt og pladser

Konfirmationen ligger kl. 9.30. og kl. 11.30. Man ønsker ved tilmeldingen et tidspunkt, men det kan ikke garanteres, at alle ønsker kan opfyldes.

Der er ca. 250 pladser i kirken. Hver konfirmand får tildelt 2 bænke af 4-5 pladser. Derudover er der fri afbenyttelse af kirkens bagerste bænke.

Kirkekontoret:.

Tirsdag, onsdag og fredag