Familiegudstjeneste

Skibet Kirke

Familiegudstjenesten i Skibet Kirke er en vigtig del af kirkens liv. Gudstjenesten er lidt kortere end den almindelige højmesse. Vi lægger vægt på, at indholdet er målrettet børnene og deres forældre. Det betyder, at de valgte salmer er børnevenlige, og at dagens prædiken bliver anskueliggjort, så børn forstår den.

Familiegudstjenesten er bibelhistorier, leg og overraskelser, og familiegudstjeneste er for hele familien med fokus på de yngste. Der vil ofte være indslag fra kirkens børnehold, kor og konfirmander.

Efter Gudstjenesten vil der være hygge i kirkehuset med lidt godt til store og små.

Der er ca. 5 familiegudstjenester om året. Der vil altid være familiegudstjeneste i forbindelse med fastelavn, påske, høstgudstjeneste, BUSK (sidste søndag i oktober) og til jul.

Kirkekontoret:.

Tirsdag, onsdag og torsdag